01 05 10 02 03 04 06 07 08 09
Jaarlijks motorweekeinde

Frank heeft geboekt voor 2019 rond de Pinksteren:
Donderdag 6 juni t/m maandag 10 juni 2019.

De pot (2018)
Wigny steunt Het Vergeten Kind

Tamara zet zich in voor Het Vergeten Kind.
Wij steunen Tamara met een bijdrage van 420 euro.

Lees verder»

Lieve mensen!
Op 16 september 2018 ga ik meedoen aan een Running Tour om geld op te halen voor Casa Herbalife – “Het Vergeten Kind”.
Als member van Herbalife ondersteun ik daarmee de Herbalife Family Foundation die wereldwijd kinderen helpt die in nood verkeren.
Deze Tour d’Extravaganza begint in België. Van daaruit zullen we in enkele dagen hardlopen naar het grote event van Herbalife in Parijs.

Ten bate van dit goede doel heb ik jullie hulp heel hard nodig! Mijn doelstelling is namelijk om minimaal 800 euro op te halen (alles wat méér is, is welkom) en dat kan ik niet in mijn eentje…

Zondag 9 september 2018 | Van: Tamara | Aan: Allen
Lieve allemaal,
Dit jaar is voor mij zo'n bijzonder jaar. Ik heb helaas het motorweekend moeten overslaan... Maar volgend jaar ben ik weer bij.

Bij dezen wil ik jullie echt ontzettend bedanken voor jullie genereuze bijdrage. Frank is deze vorige week hoogst persoonlijk komen brengen. Het is momenteel zo ontzettend druk geweest met de events die ik organiseerde t.b.v. Het Vergeten Kind en uiteraard het trainen voor de Running Tour. Ik heb het uiteindelijk kunnen opbouwen naar 75 km hardlopen per week.

Toch nog even spannend, aangezien ik nu afgelopen week een kleine overbelasting in de voet ervoer. Maar zit nu in mijn rustweek en vertrouw erop dat het helemaal goed komt. Het was in ieder geval een geweldig proces om hiernaar toe te kunnen en mogen werken en heb er uiteindelijk echt alles aan gedaan iets fantastisch te kunnen neerzetten. We gaan zien of dat er ook uitkomt zoals gewenst. Ik zal vooral op FB en Instagram ("tamara_active_24fit").

Mocht je interesse hebben dan kun je me uiteraard daarop volgen: foto's en mijn verhaal gaan bijhouden tijdens de Running Tour.

Heel veel dank nogmaals... voor jullie bijdrage.
Snuffelmiddag/avond

za 25 mei 2019, vanaf 16.00 uur.
Jaarlijkse (her)kenningsmakingsbijeenkomst.
Waar: bij Martin en Hélène